Patronul unei cafenele din Capitală protestează faţă de „instituţiile inapte ale statului“ plantând roşii şi porumb pe bulevard  Citeste mai mult: adev.ro/pbl7h8

Patronul unei cafenele din Capitală protestează faţă de „instituţiile inapte ale statului“ plantând roşii şi porumb pe bulevard Citeste mai mult: adev.ro/pbl7h8

Ineditul protest a costat 1.000 de euro Pentru amenajarea grădinii din faţa cafenelei, Cătălin Berenghi spune că a plătit în jur de 700- 1.000 de euro, dar urmează ca o parte din investiţie să ajungă la o mănăstire. „O să donez gazonul la Schitul Măgureanu, pentru că oamenii ăia au nevoie de iarbă, de flori“, a ţinut patronul să precizeze.

Cătălin Berenghi spune că va merge mai departe cu aceste acţiuni FOTO Marian Iliescu De asemenea, acesta a povestit că a obţinut autorizaţie pentru organizarea ineditului protest pentru patru zile, iar astăzi, la ora 18.00, autotizaţia a expirat. În ceea ce priveşte planurile de viitor, bărbatul povesteşte că nu o să se oprească aici şi că va merge mai departe în lupta cu autorităţile. „E doar începutul. O să înfiinţez un grup de atitudine civică“, a mai spus Berenghi.

Primăria Capitalei răspunde: Firma de construcţii va fi sancţionată Pe de altă parte, reprezentanţii Primăriei Generale spun că firma responsabilă cu lucrările din această zonă va fi sancţionată. „Firma de construcţii care execută lucrări în zona Mihail Kogălniceanu va fi sancţionata de Administraţia Străzilor Bucureşti, prin aplicarea de penalităţi la plata facturii pentru depăşirea termenului de execuţie a lucrării“, se arată într-un răspuns solicitat de reporterii „Adevărul“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.