Opriți batjocura la adresa copiilor acestei țări!

Început 2020-09-06
Sfârșit 2020-09-06
Conținut
Opriți batjocura la adresa copiilor acestei țări!
București, 6 septembrie – Am luat act, cu reala îngrijorare, de aberantele și ilegalele măsuri instituite de către autorități împotriva elevilor, o data cu începerea noului an scolar. Deoarece școlile se află și în administrarea primăriilor, punctul meu de vedere, pe care îl expun aici, nu este “consultativ”, ci imperativ! Opriți batjocura la adresa copiilor acestei țări! Sunt oripilat de toate așa zisele măsuri anunțate de către agenții guvernamentali dar, dintre toate, o să atrag atenția asupra a două dintre ele:
a) purtarea măștilor in sălile de curs, acțiune care va conduce la îmbolnăvirea grava a copiilor, atât fizica cât și psihică (apnee, emfizem pulmonar, hipoxie, apatie, oboseală cronică, insuficiență cardiacă, depresii etc).
b) scoaterea din programa școlară a orelor de sport, a cui a fost aceasta idee dezastruoasa? Ca specialist în salvare de vieți omenești și ca formator de sportivi, vă atrag atenția că un copil care e împiedicat să facă mișcare, sport, e un copil a cărui imunitate va scădea drastic! Lăsați copiii să învețe într-un mediu normal, lăsați copiii să fie sănătoși, lăsați copiii să facă activități sportive!
De altfel, Legea nr. 272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului (republicată, cu modificările și completările ulterioare) interzice categoric orice abuz asupra unui copil, or ceea ce se intentioneaza sa se faca copiilor, incepând cu 14 septembrie, nu e numai un abuz al autoritatilor, ci de-a dreptul un genocid! Si sa nu uitam ca insasi Convenţia ONU, din 20 noiembrie 1989, cu privire la drepturile copilului prevede drepturile fundamentale ale copiilor, printre aceste drepturi DREPTUL LA VIATA fiind primordial! Si, deoarece nicaieri in lume nu au mai fost luate asemenea “masuri”, atrag atentia ca Romania risca un proces la Haga, cu costuri astronomice!